KLEURANALYSE

WAT?

Het is belangrijk dat je zelf een basiskennis kleuranalyse bezit. Zo zie je hoe een kleur er uit ziet en hoe deze in relatie staat tot jezelf. Dat is heel handig als je gaat shoppen!

Hoe ga ik te werk? Onze sessie start met een korte uitleg van de primaire en secundaire, koele en warme kleuren. Nadien analyseren we je huid, haarkleur en ogen. Die vergelijken we met professionele kleurstalen, goud- & zilverdoeken en kleuranalysedoeken.

We bestuderen het effect van elke kleur op jouw gelaat. Zo bepalen we welk type je bent: lente, zomer, herfst of winter. Eenmaal het type vaststaat, verdiepen we ons verder. Daarvoor gebruiken we de seizoensdoeken. Aan de hand van topkleuren, basiskleuren en accentkleuren creëren we een leidraad voor jouw garderobe.

Gebruik je dagelijks make-up? Op basis van jouw kleuren leggen we accent op je ogen en lippen. Zo breng jij in een handomdraai basis make-up aan.

WAAROM?

Omdat jij na de kleuranalyse precies weet welke kleuren je moet kiezen. Moeiteloos gaan shoppen, kritisch door je eigen garderobe gaan en kledingstukken kiezen die écht bij je passen? Dat kan je vanaf nu zelf!

De rest van je leven weet je precies welke kleuren jou flatteren en voorkom je miskopen sneller. Ook combineren wordt kinderspel!

ARRANGEMENTEN  @home

Een correcte analyse gebeurt het beste overdag. Toch liever ’s avonds? Dan gaan aan de slag met een professionele spiegel met daglichtlampen.

Jij kiest: bij je thuis, of een geschikte externe locatie.

Een cadeautje voor jezelf:
uitgebreide analyse : €120
duur: 2 uur

Workshop kleur:
kleuradvies voor 4 dames
totaalprijs: €200 voor 4
duur: 2 uur

Wil jij na de workshop zelf aan de slag? Kies een kleurpasje of kleurwaaier. Dat is vanaf nu jouw hulpmiddel tijdens het shoppen.

Zoek je een cadeau?

Bovenstaande arrangementen kan je ook als geschenkbon aanschaffen. Verras de kersverse bruid, een vriendin of jezelf. Een stijlanalyse is het perfecte cadeau voor een verjaardag, moederdag, valentijn of voor wie zijn eerste stappen in het bedrijfsleven zet.

Welke kleuren draag ik op het werk?
Ik help je graag met jouw zakelijke outfit, gebaseerd op jouw unieke persoonlijke uitstraling.

“There is a shade of red for every woman.” —Audrey Hepburn