Scroll Top
GARDEROBE PLANNING

WAT?

De garderobeplanning gaat door bij jou thuis. Het meeste halen uit deze sessie? Dan raad ik je aan te starten met een kleur- en/of stijladvies. Dit is geen must natuurlijk.

Je hebt het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Dan heb je wellicht niet de juiste items hangen. Een garderobeplanning is ideaal als jij meer uit je huidige kledingkast wilt halen.

WAAROM?

Je krijgt meer inzicht over welke kledingstukken je flatteren en welke stuks essentieel zijn om jouw basisgarderobe aan te vullen.

Hoe gaan we aan de slag? Samen nemen we al jouw kledingstukken door en analyseren we welke items jouw lichaam al dan niet flatteren. Zo versterk je je zelfvertrouwen en beperk je miskopen.

Leren combineren? We creëren nieuwe combinaties met je huidige kledingstukken. Je fotografeert combinaties zodat je steeds een handige leidraad bij de hand hebt.

Orde in je kleerklast? In een handomdraai toon ik jou hoe je praktisch en eenvoudig kleding opvouwt, ophangt of weglegt.

Welke kledingstukken zijn onmisbaar voor het samenstellen van een zakelijke outfit mét persoonlijke uitstraling? Ik help je hier graag bij.

Dit arrangement @home:

Uitgebreide, individuele garderobeplanning :

€150 excl verplaatsingskosten
duur: 2 uur

ieder extra half uur: €35

“Een mode verandert, stijl nooit” — Coco Chanel